Na vypátranie lúpežníkov stačilo prešovským policajtom 15 minút

15.09.2006 Prešov

Prešov 15. septembra (TASR) - Pätnásť minút stačilo prešovským policajtom na vypátranie dvojice lúpežníkov, ktorí v stredu neskoro večer na autobusovej stani...
Prešov 15. septembra (TASR) - Pätnásť minút stačilo prešovským policajtom na vypátranie dvojice lúpežníkov, ktorí v stredu neskoro večer na autobusovej stanici v Prešove prepadli 23-ročného muža z Kyjova v okrese Stará Ľubovňa.

\"V minulosti už dvakrát súdne trestaní muži vo veku 21 a 31 rokov vylákali obeť pred budovu stanice. Jeden z dvojice páchateľov s nožom v ruke vyzval Kyjovčana, aby mu dal retiazku, ktorú mal na krku. Sám mu ju odopol a potom obaja páchatelia z miesta činu ušli, \" informovala dnes TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Magdaléna Fečová. Spresnila, že hodnota retiazky z bieleho kovu je 600 korún.
Privolaní policajti zaistili lúpežníkov v centre Prešova. Retiazku vrátili poškodenému. Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol voči dvojici páchateľov obvinenie pre zločin lúpeže spáchaný formou spolupáchateľstva. Okresný súd v Prešove rozhodol vo štvrtok o ich vzatí do väzby.
 

Vyberte región

mark